Història

El Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà va començar les seves activitats a principis de l’any 1976 quan un grup d’aficionats de la Ciutat es varen reunir per primer cop a través de la crida feta des d’un comerç de Cornellà dedicat al modelisme ferroviari.

Al principi es va constituir com a Secció de la “Associació d’Amics del Ferrocarril de Barcelona”. Però el fort impuls donat pels socis fundadors va fer necessari la seva independència i el 5 de gener de 1978 foren aprovats els Estatuts pel Govern Civil de Barcelona.

El primer local on varen poder-se reunir els socis era una sala cedida gentilment per la Penya Barça del Barri Centre de Cornellà. Més endavant es va aconseguir una sala compartida per diferents associacions en un edifici municipal. Finalment, i després de moltes gestions, es va poder llogar una part de l’edifici de l’estació del Carrilet (FGC) que estava sense servei. El soterrament del tren a l’estiu de 1985 va fer possible l’aprofitament de tot l’edifici per a les activitats del Club.

 

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

София Дървен материал цени

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de